2020-02-27 07:41:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Pénzügyekben nézeteltérés támadhat a családban

Napi horoszkóp február 27-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz-Hold együttállás és a Plútó helyzete hivatali konfliktusokat jelez. A munkahelyén parázs vita alakulhat ki, alakít ki, mely presztízsféltésből ered. Próbáljon meg alkalmazkodni, mert ön húzhatja a rövidebbet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz-Plútó együttállása féltékenységet szíthat, mindenféle érzelmi kapcsolat hőfoka megnő ilyenkor, és fájdalmában olyat mondhat partnerének, melyet később még ön is megbánhat. Vigyázzon, a kimondott szavaknak ereje van!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz a tizenegyedik sorsterületen halad át, ez a kapott szerelem és a barátok sorsterülete. Meghívást kap estére, de jól gondolja meg, elfogadja-e – a párja valószínűleg nem nézi jó szemmel a dolgot, és talán nem is teljesen alaptalanul féltékeny.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmileg semmi jóra nem számíthat, mélyen megbántva vagy megalázva érezheti magát, ha pedig egy szórakozóhelyen szeretne kikapcsolódni, annak is csalódás a vége. Jobb, ha egyedül tölti az estét!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Hivatalában valakit jó szívvel beajánlanak önnek, aki azonban rögtön kihúzza a gyufát. Ön nem tétovázik, az illető máris az irodán kívül találja magát. A tanulság ebből annyi, hogy nem barátkozni jövünk össze a munkahelyünkön, és csak az arra érdemes embereket szabad felvenni.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A közösen kezelt pénzügyekkel lesz problémája, üzlettársával vagy szerelmi partnerével sajnos nem ugyanaz az értékrendjük. A Vénusz-Plútó kvadrát ma heves vitát szít önök között, és egyikük sem akar békülni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Komolynak gondolt párkapcsolata próba elé állítva, pattanásig feszül a húr. Sajnos egyéb, ingatlannak kapcsolatos ügyek is nehezítik a helyzetet.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz-Hold együttállás, kedvezőtlen fényszögben a Plútóval komoly féltékenységi jeleneteket okozhat, amely alatt a szóváltás gorombaságig fajulhat. Úgy érzi, mély indulatok vannak eltemetve a másikban, lelkileg önt nagyon megérinti ez a helyzet.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma az volt a terve, hogy pénzügyeit teszi átláthatóvá, mert az utóbbi időben rengeteget költött. Ez ma sem lesz másképp, bár önt szemmel láthatólag az anyagi ügyekkel nem igazán lehet felidegesíteni.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Pénzügyekben nézeteltérés támadhat a családban, még a manipuláció vagy a zsarolás lehetősége is fennáll. Feszültségek keletkezhetnek ilyenkor bármelyik kapcsolatában, akár a szülőkkel is.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Hat még a Jupiter és a Neptunusz közötti fényszög, ezek a második sorsterületének az uralkodó bolygói: nagy szerencse ez, mert a legkisebb erőfeszítés nélkül is megoldódik ön körül minden.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Hat még a Jupiter és a Neptunusz közötti fényszög, ezek a második sorsterületének az uralkodó bolygói: nagy szerencse ez, mert a legkisebb erőfeszítés nélkül is megoldódik ön körül minden.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: